preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zrinskih Nuštar

 > Naslovnica
Vijesti

ĐAČKO DOBA IZVAN GRANICA

Autor: Eva Dakić, 12. 5. 2017.

Projektne aktivnosti prigodom obilježavanja velikoga školskoga jubileja su se u Područnoj školi Cerić odvijale tijekom cijele školske godine. Završne aktivnosti osmišljene su kao prikaz nastavnoga dana izvan vremenskih granica.

Uz sadašnje učenike, đaci su postali i njihovi roditelji, a za katedrom su ponovo sjedile učiteljice Milica Milašinčić, Marija Paleka, Marija Stočko i učitelj Tomo Šarić.Svi su oni ostavili upečatljivi trag u školovanju i životima malih Cerićanaca koji su sada odrasli ljudi, roditelji koji prenose odgojne vrijednosti na svoju djecu.

U ulozi učenice se našla i naša ravnateljica, gđa Dobrila Ereš uz svoju učiteljicu Miciku koja je i sada pohvalama ovjenčala svoju marljivu, odgovornu i kreativnu učenicu uvijek spremnu na male izazove i velika djela.  Posjetila nas je i prava televizijska ekipa kako bi ovjekovječila ovu značajnu obljetnicu i intervjuirala učiteljicu Milicu koja je cjelokupan radni vijek provela u našoj školi.

Brišući vremenska ograničenja i povezujući prošlost, sadašnjost i budućnost u neponovljivo đačko doba, obnovili smo znatiželju i začudnost dječjih svjetova koji nikada ne napuste ljudsko biće  jer i odrasli „veliko dječje srce u sebi nose“, a dječje je srce uvijek spremno na radost, igru i druženje koje smo upriličili oko mirisnoga stola ispunjenoga kiflicama i kolačima naših mama i baka.

Zahvaljujemo svim malim i velikim đacima, učiteljima i prijateljima škole koji su se otvorena srca i uma odazvali sudjelovati u ovoj maloj školskoj pustolovini.
Sigurnost djece na internetu

Misliš kako znaš sve o sigurnosti na internetu?

      

NEMOJ ŠUTJETI O PROBLEMIMA - POTRAŽI POMOĆ!


Kalendar
« Rujan 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

MOJA ŠKOLA EKO ŠKOLA

JUBILARNI LOGOTIP ŠKOLE

UPISI U SREDNJU
Anketa
Kraj školske godine!
PISANE PROVJERE ZNANJA

VREMENICI 2016/17.

2. polugodište

MŠ Nuštar PN

MŠ Nuštar RN

PŠ Cerić

PŠ Marinci

1. polugodište

MŠ Nuštar

PŠ Cerić

PŠ Marinci

Raspored zvonjenja

SIGURNIJE NA INTERNETU

INDIVIDUALNI RAZGOVORI

      TERMINI

Oglasna ploča
Poveznice
CMS za škole logo
Osnovna škola Zrinskih Nuštar / Zrinskog 13, HR-32221 Nuštar / os-zrinskih-nustar.skole.hr / zrinus@os-zrinskih-nustar.skole.hr
preskoči na navigaciju