2017-06-07 14:22:06

Škola u prirodi Istra 2017

Uputili smo se na avanturu života, otvorena srca i velikih očiju. Učenici četvrtih razreda OŠ Zrinskih, zajedno s trećašima i četvrtašima PŠ Cerić i Marinci pokazali su da zajedno znaju otkrivati i spoznavati nove svjetove. Vidjeti more i istražiti dosad neviđene ljepote naše domovine nije mala stvar. Brojali smo korake i širili vidike, zaslijepljeni ljepotama NP Brijuni, špilje Baredine, ali i same Pule.

Romantični Roč te najmanji grad na svijetu Hum bili su dio i našeg puta kao što su u prošlosti bili dio puta glagoljaša. Zanimljive legende ostat će nam u sjećanju. Višnjan nam je poklonio divan izlet u svijet zvijezda. Naši snovi će nakon posjeta zvjezdarnici biti maštovitiji. Povratak Slavoniji dogodio se nevjerojatno brzo pa  su Opatija i Trsat stavili pečat na ovaj neponovljivi doživljaj.

Škola u prirodi prekrasan je dio škole života. Vrijedan je to trenutak koji ćemo zauvijek pamtiti baš kao i ozarena lica naših učenica i učenika kojima nakon napornog dana i ranog buđenja, škole plivanja i izleta na koje smo išli nije bilo teško ostaviti energije za pjesmu i ples u najboljem discu na svijetu. Natjecateljski duh bio je nagrađen prigodnim diplomama i priznanjima, a kući su svi došli bogatiji za predivno životno iskustvo.


Osnovna škola Zrinskih Nuštar