preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zrinskih Nuštar

 > Naslovnica
Vijesti

OBAVIJEST - izvođenje nastave na daljinu - predmetna nastava

Autor: Administrator , 16. 3. 2020.

Dragi učenici i roditelji,

danas su prisutne poteškoće pri spajanju u Office 365 za škole i Yammer, vjerujemo da će se situacija uskoro stabilizirati. Nadamo se da ste pratili program Sportske TV, raspored emitiranja ovisno o razredu koji pohađate možete pronaći i na stranicama MZO. Ukoliko niste pratili današnji program, sadržaje možete pogledati i klikom na poveznicu u spomenutom rasporedu.

Od sutra (utorak, 17. ožujka) ukoliko sustav bude dozvoljavao, počet će nastava na daljinu putem Yammera. Izvodit će se prema redovnom rasporedu za taj dan. Možete tako očekivati da vam se u vašoj virtualnoj učionici razreda jave vaši predmetni učitelji koji će vam objasniti način na koji će s vama održavati nastavu i zadati aktivnosti za taj dan.

Predmetni učitelji svaki će dan, sukladno rasporedu sati, objavljivati nastavne materijale i upute za svoj predmet te vas uputiti na sadržaje potrebne za ostvarivanje nastave. Materijali mogu biti u obliku tekstualnih uputa, fotografija, mrežnih poveznica, nastavnih materijala namijenjenih preuzimanju (radni listići, prezentacije i videozapisi). Neki će vas učitelji pozvati u vaš razred u programu OneNote tamo vam postavljati materijale i zadatke, te tražiti od vas da ih riješavate. Zadaća učitelja bit će pratiti vaš rad, pregledavati što ste uradili, poticati na rad i pomagati vam ukoliko negdje zapnete.

Pohađanje nastave provjeravat će se svakoga dana, a svoju pristunost na nastavnom satu (preuzimanje materijala i čitanje uputa) potvrđujete oznakom LIKE ispod objave predmetnog nastavnika u Yammeru. Oznaka LIKE je obavezna jer potvrđuje vašu nazočnost na nastavnom satu.

Ne pohađanje nastave na daljinu trebat će opravdati razredniku.

Učenici trebaju izvršavati svoje aktivnosti u virtualnim učionicama, tijekom dana (jer razumijemo kako možda imaju teškoća pristupiti internetu ili dijele uređaj s braćom i sestrama (dakle, bilo kada u tijeku dana je prihvatljivo odraditi svoje obaveze).

Puno zdravlja i uspjeha svima nama u izvođenju nastave na daljinu.
"ŠKOLA ZA ŽIVOT"

 

Koliko je sati?

 

 

Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

eTwinning

MOJA ŠKOLA EKO ŠKOLA

Raspored zvonjenja

 

 

JUBILARNI LOGOTIP ŠKOLE

UPISI U SREDNJU
PISANE PROVJERE ZNANJA

VREMENICI 2019./2020.

MŠ Nuštar RN

MŠ Nuštar PN

PŠ Cerić

PŠ Marinci

Prijevoz učenika

    

SIGURNIJE NA INTERNETU

Radno vrijeme

Priloženi dokumenti:
Radno vrijeme 19-20.pdf

INDIVIDUALNI RAZGOVORI
Poveznice
CMS za škole logo
Osnovna škola Zrinskih Nuštar / Zrinskog 13, HR-32221 Nuštar / os-zrinskih-nustar.skole.hr / zrinus@os-zrinskih-nustar.skole.hr
preskoči na navigaciju