preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zrinskih Nuštar

 > Naslovnica
Vijesti

ĐAČKO DOBA IZVAN GRANICA

Autor: Eva Dakić, 12. 5. 2017.

Projektne aktivnosti prigodom obilježavanja velikoga školskoga jubileja su se u Područnoj školi Cerić odvijale tijekom cijele školske godine. Završne aktivnosti osmišljene su kao prikaz nastavnoga dana izvan vremenskih granica.

Uz sadašnje učenike, đaci su postali i njihovi roditelji, a za katedrom su ponovo sjedile učiteljice Milica Milašinčić, Marija Paleka, Marija Stočko i učitelj Tomo Šarić.Svi su oni ostavili upečatljivi trag u školovanju i životima malih Cerićanaca koji su sada odrasli ljudi, roditelji koji prenose odgojne vrijednosti na svoju djecu.

U ulozi učenice se našla i naša ravnateljica, gđa Dobrila Ereš uz svoju učiteljicu Miciku koja je i sada pohvalama ovjenčala svoju marljivu, odgovornu i kreativnu učenicu uvijek spremnu na male izazove i velika djela.  Posjetila nas je i prava televizijska ekipa kako bi ovjekovječila ovu značajnu obljetnicu i intervjuirala učiteljicu Milicu koja je cjelokupan radni vijek provela u našoj školi.

Brišući vremenska ograničenja i povezujući prošlost, sadašnjost i budućnost u neponovljivo đačko doba, obnovili smo znatiželju i začudnost dječjih svjetova koji nikada ne napuste ljudsko biće  jer i odrasli „veliko dječje srce u sebi nose“, a dječje je srce uvijek spremno na radost, igru i druženje koje smo upriličili oko mirisnoga stola ispunjenoga kiflicama i kolačima naših mama i baka.

Zahvaljujemo svim malim i velikim đacima, učiteljima i prijateljima škole koji su se otvorena srca i uma odazvali sudjelovati u ovoj maloj školskoj pustolovini.
Koliko je sati?

 

 

Kalendar
« Siječanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

MOJA ŠKOLA EKO ŠKOLA

JUBILARNI LOGOTIP ŠKOLE

PISANE PROVJERE ZNANJA

VREMENICI 2017/2018.

1. polugodište

MŠ Nuštar RN

MŠ Nuštar PN

PŠ Cerić

PŠ Marinci

Raspored zvonjenja

 

 

Prijevoz učenika

    

SIGURNIJE NA INTERNETU

UPISI U SREDNJU
Radno vrijeme

INDIVIDUALNI RAZGOVORI

   

Oglasna ploča
Poveznice
CMS za škole logo
Osnovna škola Zrinskih Nuštar / Zrinskog 13, HR-32221 Nuštar / os-zrinskih-nustar.skole.hr / zrinus@os-zrinskih-nustar.skole.hr
preskoči na navigaciju