preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zrinskih Nuštar

Login
Koliko je sati?

 

 

Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Vremenska prognoza

Raspored zvonjenja

 

 

SIGURNO NA INTERNETU

Prijevoz učenika

    

NUŠTAR - CERIĆ - MARINCI

NUŠTAR - OSTROVO

eTwinning

"ŠKOLA ZA ŽIVOT"

 

Radno vrijeme

INDIVIDUALNI RAZGOVORI

   

Termini individualnih razgovora razrednika i predmetnih učitelja

 

MOJA ŠKOLA EKO ŠKOLA

JUBILARNI LOGOTIP ŠKOLE

 

UPISI U SREDNJU

 

SLUŽBENI IZVORI INFORMACIJA

Kako se prijaviti?

PRIJAVA U SUSTAV

ODLUKA O UPISU UČENIKA U 1. RAZRED SŠ

KALENDAR ZA UPISE U SREDNJE ŠKOLE

Kalendar - Redoviti kandidati i kandidati izvan redovitog sustava obrazovanja RH

Kalendar - Kandidati s teškoćama u razvoju

Kalendar - Kandidati za upis u razredne odjele za sportaše

REDOVNI UČENICI - PUBLIKACIJA Idemo u srednju!

CARNET Helpdesk KANAL NA VIBERU

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane kandidate, njihove roditelje, razrednike i druge dionike upisnog procesa u srednje škole da se pridruže info-kanalu o e-upisima pokrenutom na Viberu.

Kanal je pokrenuo CARNET Helpdesk, a na njemu ćemo vas obavještavati o svim važnim rokovima i čestim pitanjima koja pristignu na CARNET-ov Helpdesk. Kanalu se možete pridružiti putem ove poveznice ili skeniranjem QR koda:

 

OSTALI IZVORI INFORMACIJA

 

WEBMAIL

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Posjet restoranu u Nuštru
Autor: Marica Jurec, 28. 1. 2024.

Učenici 1. razreda iz PŠ Cerić sa svojim učiteljicama Marinelom Ivić i Maricom Jurec posjetili su restoran La La Land u Nuštru. 


To je još jedna aktivnost u međunarodnom projektu "International Cookery  Delights" u kojem sudjeluju s učenicima iz Indije.

Cilj projekta je upoznati nacionalnu kuhinju i kuhinje drugih država koje sudjeluju u projektu, spoznati hranjive vrijednosti različitih vrsta hrane te povezati stil pripreme hrane s kulturom.

Učenici su vidjeli kako izgleda restoranska kuhinja te je usporedili s kuhinjom kod kuće. Naučili su kako se ponaša u restoranu, kako se naručuju hrana i piće i ponovili pravila bontona prilikom jela. Nakon što su bili gosti i konobari, okušali su se i u ulozi kuhara. Svatko je ispekao jednu palačinku koju je u slas pojeo.

Sve aktivnosti u projektu pratite na web stranici projekta.

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju