preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zrinskih Nuštar

Login
Koliko je sati?

 

 

Kalendar
« Studeni 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Vremenska prognoza

Raspored zvonjenja

 

 

SIGURNO NA INTERNETU

Prijevoz učenika

    

NUŠTAR - CERIĆ - MARINCI

NUŠTAR - OSTROVO

eTwinning

"ŠKOLA ZA ŽIVOT"

 

Radno vrijeme

INDIVIDUALNI RAZGOVORI

   

Termini individualnih razgovora razrednika i predmetnih učitelja

 

MOJA ŠKOLA EKO ŠKOLA

JUBILARNI LOGOTIP ŠKOLE

 

UPISI U SREDNJU

 

SLUŽBENI IZVORI INFORMACIJA

Kako se prijaviti?

PRIJAVA U SUSTAV

ODLUKA O UPISU UČENIKA U 1. RAZRED SŠ

KALENDAR ZA UPISE U SREDNJE ŠKOLE

Kalendar - Redoviti kandidati i kandidati izvan redovitog sustava obrazovanja RH

Kalendar - Kandidati s teškoćama u razvoju

Kalendar - Kandidati za upis u razredne odjele za sportaše

REDOVNI UČENICI - PUBLIKACIJA Idemo u srednju!

CARNET Helpdesk KANAL NA VIBERU

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane kandidate, njihove roditelje, razrednike i druge dionike upisnog procesa u srednje škole da se pridruže info-kanalu o e-upisima pokrenutom na Viberu.

Kanal je pokrenuo CARNET Helpdesk, a na njemu ćemo vas obavještavati o svim važnim rokovima i čestim pitanjima koja pristignu na CARNET-ov Helpdesk. Kanalu se možete pridružiti putem ove poveznice ili skeniranjem QR koda:

 

OSTALI IZVORI INFORMACIJA

 

WEBMAIL

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dani kruha
Autor: Marija Lesandrić, 15. 10. 2016.

U mjesecu listopadu već tradicionalno obilježavamo Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Vrijeme je to kada pokazujemo kako smo svjesni da je kruh čovjekova potreba, a samim time i simbol života. Kruh ujedinjuje rad ruku ratara, mlinara, pekara, naših majki i očeva, baka i djedova te je on simbol zajedništva. Vođeni tom mišlju, ove smo godine, u okviru našeg projekta „Domaće je domaće“, odlučili uz pomoć naših mama u školi pripremiti  domaće pogačice.

Ovim se putem zahvaljujemo svim roditeljima koji su nam osigurali domaće brašno, mlijeko, mast, pekmeze i marmelade. Najveće zahvale idu gospođama Danijeli Farkaš, Veri Sebić i Mandici Vestić koje su nesebično odvojile svoje vrijeme kako bi nam pokazale i svojim nas primjerom podučile kako napraviti slasne pogačice.

Kao svi pravi pekari i mi smo zasukali rukave, mijesili, valjali, oblikovali i pekli te na kraju svi zajedno objedovali tople pogačice. Dio radne atmosfere možete pogledati u fotogaleriji. 

 






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]



preskoči na navigaciju